MakeYourHome

Hvordan få hjemmet ditt til å se dyrt ut

 • Publisert: 03.04.2017, 23:50
 • Kategori: Interiør
 • Vi har vel alle drømt om å en gang få det fine luksuriøse hjemmet, som man bare gjerne ser på TV og bilder? Vel, det er noen enkle knep man kan bruke for å få hjemmet til å se dyrt ut, selv om det ikke er det. For la oss være ærlige, det er ikke alle som har lønnen til Beyonce. Typiske ting man ser i rike hjem, er gull, bronse, antikke møbler og gjenstander og massive lamper og møbler. Selv om de fleste ikke har råd til det dyre antikke og ekte gull, så finnes det et hav av alternativer der ute som ser minst like dyrt ut.

  La oss starte på badet, her kan du for en billigere pris, bytte ut dorullholderen, dusjen og hvis økonomien tillater det, vasken i gull. Finnes mye uekte gull som er troverdig nok for et nordmansk øye ;)

                       

  Sammen med noen lekre håndklær, bytte ut det kjedelige speilet med et billigere alternativ av antikk speil, en grønn levende plante hvis det er plass, noen herlige duftpinner, så VIPS, har du plutselig et luksuriøst bad du kan kose deg med hjemmespa i!

  La oss deretter ta for oss stuen. Her er det en fordel at det er minimalistisk, altså få men store ting. Bytt ut alle små søte lamper, og heller invistere i noen få store. Kjøp store myke puter til sofaen, gjerne i velour og kanskje frynser, en eller flere store grønne planter med en fin potte i keramikk, en fin stor spisestuelampe og gjerne et stort gulvspeil.

    

       

   

  1. Dorullholder- chlas olson 2. Dusjhode- Armati 3. Servantkran- vvskupp 4. Duftpinner- Victor Vaisser  5. Håndklær- Gant 6- Posh lampe- skeidar 7. Speil- Landstil  8. Puter- Bildet lånt fra Villapaprika.

   

  - Håper dere likte innlegget :)

 • Publisert: 03.04.2017, 23:50
 • Kategori: Interiør
 • #comments">4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Karen marie

  04.04.2017 kl.01:46

  For et morsomt og annerledes innlegg, her skal det absolutt gjøres en liten makeover haha :D

  MakeYourHome

  04.04.2017 kl.15:48

  Karen marie: Morsomt å høre at du likte det! :D gjerne oppdater oss, hvis du prøver noe av tipsene! :)

  Thilde

  04.04.2017 kl.15:52

  Så fine ting! Kan dere legge ut linker til produktene? Jeg kan ikke finne toalettrullholderen eller dusjhodet..! :-(

  Jeg ser at dette er fine ting som får hjemmet til å se "dyrt" ut, men så er vel ikke håndklær fra Gant eller de bordlampene fra Claudia så alt for billige heller..? ;)

  MakeYourHome

  04.04.2017 kl.16:33

  Thilde: Ja, vi skal prøve å få lagt ut direktelinker til varene :)

  Takk for konstruktiv kritikk, dette skal vi absolutt ta til oss! Bloggen er ny, så flott med tilbakemeldinger! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits