MakeYourHome

Fargekombinasjoner

 • Publisert: 12.04.2017, 23:56
 • Kategori: Interiør
 • I høst har det vært mye grønn og blå- nyanser, men det trenger ikke nødvendig passe inn i ditt hjem. En enkel regel er å se hva du har i hjemmet ditt fra før av, for eksempel fargene i et maleri du er glad i og som du vet du vil beholde på veggen. Man kan også ta utgangspunkt i blant annet sofaen også. En fin og gjennomført fargepalett, består mellom sju og ni farger. Det vil si, nyansene på veggene, gulvet, møblene, forskjellige farger på putene og resten av interiøret du har i hjemmet. 

  Hvis du tar utgangspunktet i et maleri som nevnt ovenfor, så kan du trekke ut en eller to farger fra det. Da er det liten sjangse for at du feiler. Da vil maleriet skape en helhet i resten av interiøret.

   


  //Foto enkelfornyelse.no

   

  Er du redd for å "bomme" på fargene eller at det skal bli for mye? De aller fleste gjør den feilen at det blir for få farger, og hjemmet ser fort "flatt" ut. I et hjem vil man gjerne ha noen elementer med farger som øynene kan "hvile" seg på. Har du foreksempel grå vegger, og kjører mye grått i sofa, pledd, interiør og bilder, så klarer ikke øynene å feste blikket på noe spesifikt. Da glir gjerne øynene overalt i rommet og dette blir i lengden slitsomt og kjedelig å bo i. Nøkkelen er balanse og motsetninger.

                  

  //Foto Børre Eskedahl.

   

  - Håper dette var til hjelp! :)

 • Publisert: 12.04.2017, 23:56
 • Kategori: Interiør
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Belinda Jakobsen

  01.11.2017 kl.11:07

  Elsker dette, tusen takk for tips!

  MakeYourHome

  01.11.2017 kl.17:49

  Belinda Jakobsen: Så hyggelig å høre, Belinda! :) håper det var til litt hjelp :)

  Skriv en ny kommentar

  hits