MakeYourHome

Slik får du et koselig vinterhjem.

 • Publisert: 14.11.2017, 17:24
 • Kategori: Interiør
 • Da kan vi vel offisielt si at vinteren er kommet for denne gang. Da jeg så ut av vinduet i morgest, var himmelen dekket av vakre snøkrystaller. Er det noen flere som med en gang får julestemning av det? :) Jeg lover jeg ikke skal begynne med så mye juleprat riktig enda, men tenkte heller å ta for meg interiør i denne vintertiden som er i gang. Jeg er nok neppe alene om å føle meg noe nedstemt i overgangen av mørketiden, men det betyr ikke at man kan gjøre det beste ut av det. Det er kanskje trist ute, men du kan i alle fall gjøre det koselig inne. Dette er jo tross alt en tid, hvor vi sitter mer inne i varmen, og det frister ikke like mye lengre å gå ut i kulde og sørpe.

   

  //Photo Stoneart.no

   

  Er du så heldig å ha en peis i hjemmet ditt, fyr opp i denne og kos deg med et magasin eller en god kopp te. Ikke mye som slår dette, når det er surt og kaldt ute. Dette kombinert med ullsokker og noe behagelig tøy, så vil jeg si man har det som plommen i egget.

   

  I årstidskifte, så er det en ypperlig mulighet for å endre litt på interiøret. I år skal det være en blanding av hardt mot mykt, og kalde toner mot varme. Her snakker vi myke tekstiler, kombinert med harde metaller, og varme røde farger, kombinert med lyse kalde. Det trenger ikke koste en formue hver gang man vil endre noe, et nytt ullpledd, noen fine putetrekk, selvplukkede kvister til pynt i en vase og levende lys, så vil jeg si du har fått frem vinterinteriøret.

   

  //Photo Home and cottage.

   

  //Photo Petra Bindel. Vakre hjem og interiør.

   

  Bring naturen inn. Her er det bare kreativiteten som kan sette en stopper. Her kan alt fra kvister til kongler brukes, alt etter hva du synes er finest. Kanskje du kan prøve å lage en fin barnålkrans til pynt på ytterdøren for eksempel?

   

  //Photo Kid.no

   

  //Photo Atelierstellaria.no

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  //Photo vibekedehli.no

   

  Butikkene har flust av dype burgunderfarger og fine høst- og vinterfarger, så her er det bare å velge og vrake! :)

   

  - Hvordan har du det hjemme hos deg? :)

   

  #interiør #interior #vinterinteriør #høstinteriør #visomelskerinteriør #design #interiørblogg #blogg #trend #interiørtrend #høst #vinter

 • Publisert: 14.11.2017, 17:24
 • Kategori: Interiør
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Silje

  15.11.2017 kl.20:48

  Ingenting slår innetid på kalde kvelder :)

  MakeYourHome

  15.11.2017 kl.20:49

  Silje: Helt enig! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits